Kalender

november 2013
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Antal besökare

 • 200Besökare idag:
 • 238Besökare igår:
 • 1380Besökare förra veckan:
 • 1750Besökare per månad:

Arkiv över inlägg

 • Running Short of Tailwinds for the Economy 22 november, 2023
  Strangely enough, the economy seems to move from tailwind to tailwind, as new resources are discovered, as population expands, and as central banks figure out new ways to fix the economy. In this post, I will describe some tailwinds affecting the economy. Many of these have recently lost their value or are likely to lose […]
 • Beliefs Should Change with Evidence 9 december, 2023
  You can’t say that I don’t change my beliefs when presented with new evidence by smart experts with integrity. Thanks to Dr. Jonathan J. Couey, I am in process of overturning much of what I thought was true about covid: If the above is true, and I suspect it is, the narrative I have been […]
 • Do you want to eat, drink, or fly? 6 december, 2023
  Preface.  In this post the New York Times writes about renewable airplane fuel from corn ethanol, and questions whether there is enough water and a few other problems.  First I’m going to summarize their issues with this, and then follow … Continue reading →

Bristen på olja är ett predikament- Sverige lever farligt.

Print Friendly, PDF & Email

Det är säkert fler som undrar vad hände på ABF:s seminarium i veckan, vad var så kontroversiellt, vad var så svårt att förstå?

Här är några av de bilder som jag visade som inledning på seminariet. ABF 4 november bearbetad Ämnet för kvällen på ABF var faktiskt: ”Är en hållbar global utveckling en utopi?”  Vilket kom i skymundan! Svaret blev hängande i luften, i hopp om att kunna påverka politiker underifrån och upp till global nivå, ”för det har vi gjort förut och stoppat t ex freonutsläppen”.

Mina kommentarer på ASPO Sverige om seminariet.

 

Är ni  intresserade av att få höra mer om detta annorlunda samhälle som vi glider in i och diskutera varför en global utveckling är en utopi, men framför allt vad medborgare, kommuner och företag kan göra för att navigera i denna värld av motsägelser. Hör av er till martin.saar@live.se

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious
1 tunna2 tunnor3 tunnor4 tunnor5 tunnor (6 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading...

3 comments to Bristen på olja är ett predikament- Sverige lever farligt.

MediaCreeper Creeper Follow Vi har placerat ASPO Sverige i Stockholmbloggkartan.se!