Ekonomi - Energi

The Oil Drum | Slutet på en 8 år lång resa.

Print Friendly, PDF & Email

Den sista juli så läggs The Oil Drum ner. Bloggen startade 2005 vilket nästan sammanföll med början på platån som vi fortfarande befinner oss på. Det är The Institute for Energy and Our Future som driver bloggen och tillströmningen av bidrag av artiklar har minskat genom åren. Efter den sista dennes så kommer inte fler artiklar att läggas upp, däremot kommer allt gammalt att finnas kvar i arkivet.

Det har alltid varit intressant att läsa inlägg på TOD och alla kommentarer, det var här jag började läsa in mig på PO först, sedan har jag hittat andra källor, men har kommit tillbaka dit regelbundet.

Men det visar också hur svårt det är att skriva en blogg om vårt ämne, man kommer till en punkt att det känns som man sagt allt det kommer inte så många nya insikter fram som behöver beskrivas. Det verkar inte som någon politik eller förändring sker utan allt fortgår som vanligt. Men många saker som sker nu får en förklaring om man ser det i sammanhang med att vi nu ligger på platån.

The Oil Drum | An End to Eight Years of The Oil Drum.

__________________
Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

2 Comments on “The Oil Drum | Slutet på en 8 år lång resa.

  1. En vän till mig tog tillfället i akt och menade att nedläggningen betydde att man skulle sluta bry sig om Peak Oil.

  2. Nils:
    Man kan sluta bry sig om att det blir mörkt på kvällen också, när solen gått ner – men det blir mörkt i alla fall, om man inte lyckas hitta en alternativ ljuskälla förstås – av solens kaliber. Hur troligt är det?!

Comments are closed.