Kalender

december 2012
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Slumpmässigt inlägg

effekt om oljetoppen del 1
effekt om oljetoppen del 1

Antal besökare

 • 27Besökare idag:
 • 97Besökare igår:
 • 759Besökare förra veckan:
 • 1610Besökare per månad:

Arkiv över inlägg

 • Don’t expect the world economy to resume its prior growth pattern after COVID-19 27 maj, 2021
  Most people seem to think that the world economy is going through a temporary disruption, caused by a novel coronavirus. As soon as COVID-19 goes away, they expect the economy will be back to normal. I think that this assessment is overly optimistic. The way I see the situation, the world economy was already having […]
 • OPEC Update, June 2021 13 juni, 2021
  The OPEC Monthly Oil Market Report for June 2021 was published this past week. The last month reported in each of the charts that follow is May 2021 and output reported for OPEC nations is crude oil output in thousands of barrels per day (kb/d). In the charts that follow the blue line with markers […]

Kjell Alekletts besök i P3 Morgonpasset

Print Friendly, PDF & Email

ASPO Internationals ordförande Kjell Aleklett, har deltagit i P3 radioprogram Morgonpasset. Blogen Bodis har skrivit ett inlägg om detta med länkar till de olika delarna här. Annars finns dom här.

1: Oljans kraftfulla tag om världen.
2: Vi kan inte leva som vi gör.
3: De skrattade åt mig förr”.
4: 25 % av oljan går till mat”.

Kjell är nu i USA på den årliga ASPO konferanssen som ASPO USA håller i. Där det föreslogs att ett nytt peak oil hälsningstecken. Det går att se detta på webben. Man tar upp skiffer olja och en massa andra saker.
Morgonpasset

Bodis: Kjell Alekletts besök i P3 Morgonpasset.

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious
1 tunna2 tunnor3 tunnor4 tunnor5 tunnor (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

1 comment to Kjell Alekletts besök i P3 Morgonpasset

 • Tycker verkligen att Kjell A ger sitt allra bästa i dessa 4 avsnitt ur Morgonpasset. Vill ni få en lättsmält introduktion till PO (peakoil) m a o att vi glider in i en tid med brist på olja /energi och vad det kommer att betyda för just dig i vardagslivet. Då ska du lyssna på dessa korta avsnitt från P3 Morgonpasset. Ungdomar som rumlar runt på Stureplan får ngt att tänka på. Jorden går inte under som Kjell Aleklett säger, utan vi möter en ny verklighet! Vinnaren är den som förstår och agerar, NU!

MediaCreeper Creeper Follow Vi har placerat ASPO Sverige i Stockholmbloggkartan.se!