Kalender

november 2011
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Antal besökare

 • 119Besökare idag:
 • 141Besökare igår:
 • 980Besökare förra veckan:
 • 1098Besökare per månad:

Arkiv över inlägg

 • Running Short of Tailwinds for the Economy 22 november, 2023
  Strangely enough, the economy seems to move from tailwind to tailwind, as new resources are discovered, as population expands, and as central banks figure out new ways to fix the economy. In this post, I will describe some tailwinds affecting the economy. Many of these have recently lost their value or are likely to lose […]
 • Beliefs Should Change with Evidence 9 december, 2023
  You can’t say that I don’t change my beliefs when presented with new evidence by smart experts with integrity. Thanks to Dr. Jonathan J. Couey, I am in process of overturning much of what I thought was true about covid: If the above is true, and I suspect it is, the narrative I have been […]
 • Do you want to eat, drink, or fly? 6 december, 2023
  Preface.  In this post the New York Times writes about renewable airplane fuel from corn ethanol, and questions whether there is enough water and a few other problems.  First I’m going to summarize their issues with this, and then follow … Continue reading →

Barosso: faller Euron faller halva Europas ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

Manuel Barosso varnar: Faller Euron faller halva Europas ekonomi. Braskande rubrik på temat peak oil=finanskris. Läs mer i Svenska dagbladet:

http://www.svd.se/naringsliv/barrosso-varnar-med-euron-faller-halva-europas-ekonomi_6628178.svd

/Mats L

ASPO Sverige

 

 

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious
1 tunna2 tunnor3 tunnor4 tunnor5 tunnor (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

3 comments to Barosso: faller Euron faller halva Europas ekonomi.

 • ”En kollaps av Eurozonen skulle slå it 10 trillioner pund av värdet på den Europeiska ekonomi, en katastrof som skulle sänka levnadsstandarden till samma nivå som i Latinamerika”, sade EU-ledaren Barosso i ett tal i Tyskland.

  Jag vill trösta honom och andra i EU-ledningen skärrade med att den katastrof Barosso talar om är en fis i rymden, jämförd med den katastrof av rent bibliska dimensioner som väntar – ifall han får med sig övriga in i sin inbillning, att fortsatt världsekonomisk expansion a la exponentiell acceleration inom jordens begränsning är möjlig.

  Kära Herr Barosso! Festen är över! Vägen mot Framtid&Överlevnad för Människan, är farbar ENBART med häst och vagn! Det handlar om genuint SJÄLVHUSHÅLL, Herr Barosso!!!

  ”Det är ont om jordklot”, sa Geniet Tage Danielson.

  Och Ni Herr Barosso vill fortsätta livsstilen som kräver 3 jordklot till – minst!!!

  Tänk om
  dom är dyrare
  än möjligt!

 • Farfar

  Det är inte bara jordklot det är ont om, utan häst och vagnar med.

 • :-))) Jaa, farfar, inte bara hästar och vagnar är det ont om, utan också de nödvändiga kunskaperna i genuint självhushållande. Men, vi är väl inte dummare än att vi kan lära, vi är väl inte obildbara ?

MediaCreeper Creeper Follow Vi har placerat ASPO Sverige i Stockholmbloggkartan.se!