Ekonomi

Robert Kiyosaki är orolig för ekonomisk kollaps.

Print Friendly, PDF & Email

Robert Kiyosaki är en privatekonomisk rådgivare som har skrivit flera böcker i serien ”Rich Dad, Poor Dad” med ca 26 millioner sålda exemplar om hur man blir rik. I denna 8 min långa video så beskriver han hur han är orolig för USA’s ekonomi såm står på randen av en kollaps.

Några citat från videon, ”we could either go into a depression or we go to hyperinflation” och om förberedelser ”we have food, we have water, we have guns, gold and silver, and cash” och vad som kan hända ”the credit card system shuts down, the world shuts down”.

[youtube id=”HZAzBDDnhwg”]

Rich Dad, Poor Dad, Prepper Dad? Even Robert Kiyosaki Is Warning That An Economic Collapse Is Coming.
__________________

Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

3 Comments on “Robert Kiyosaki är orolig för ekonomisk kollaps.

  1. Filmen hade svag koppling till peak oil och de pratade mera om att ha en bössa hemma och ädelmetaller som penningsymboler i stället för dollar och värdepapper, ingendera lindrar problemen.

  2. Det kan vara så att vi aldrig kommer att prata om Peak Oil, utan det blir finansiella frågor som kommer att ställa till det för oss. Och i backspegeln kan man se att energikonsumtionen har gått ner, och tar för givet att det är dom eviga lågkonjunkturerna som är orsaken.

Comments are closed.