Politik

Över partigränserna

Print Friendly, PDF & Email

I det Engelska Parlamentet finns det en grupp ”The All Party Parliamentary Group on Peak Oil” som jobbar över partigränserna för att studera effekterna av Peak oil.Som det beskriv på deras hemsida.

The All Party Parliamentary Group on Peak Oil seeks to discuss and investigate the debate regarding the date of global peak oil production, and also look at the range of impacts, mitigations and solutions.

Detta är något som även vi skulle behöva, då detta inte är en partipolitisk relaterat dilemma.

__________________
Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

2 Comments on “Över partigränserna

  1. I Sverige råder i stället total konsensus kring officiell förnekelse som metod. Alla partier utan undantag gör gällande att såväl lönebildning som LAS och alla andra insitutionaliserande, konserverande, destruktivt verkande politiska misstag som andra tidgare begått skall kunna finnas kvar. Hur troligt är det?

    Hur kan strategin se ut när inte Riksbanken heller ska agera?

    Är det Bloggare som förtrupp, och senare dagspress i någon inbördes ordning som endast ansvariga utgivare känner till som ska styra opinionen?

    Vad får politikerna att tro att de har den tiden till förfogande? Och – i än högre utsträckning – att hela den politiska kasten ska betraktas som annat än en kostnad om de ska hålla på med sekundära frågor för att ingen ska kunna påstå att de har påverkat något?

  2. Dom menar tydligen att shale gas är ett hett kort:

    Can shale gas change everything?

    or is it more important than that?

Comments are closed.