Kalender

december 2010
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Slumpmässigt inlägg

Ekonomi-rapp

Antal besökare

 • 66Besökare idag:
 • 72Besökare igår:
 • 553Besökare förra veckan:
 • 1339Besökare per månad:

Arkiv över inlägg

 • The world has a major crude oil problem; expect conflict ahead 21 april, 2022
  World crude oil production has been falling behind needed levels since 2019. This problem, by itself, encourages the world economy to contract in unexpected ways, including in the form of economic lockdowns and aggression between countries. This crude oil shortfall seems likely to become greater in the years ahead, pushing the world economy toward conflict […]
 • By Gaia Gardener: On Suffering 15 maj, 2022
  Buried in the comments of the last post we discussed human overshoot and what should be done about it. I proposed our goal should be to minimize suffering and that the best path to achieving this goal is awareness of Ajit Varki’s Mind Over Reality Transition (MORT) theory. My view, in summary, is that when […]
 • States do not evolve from Bands to Tribes to Chiefdoms to States 15 maj, 2022
  Preface.  The bulk of this book is dedicated to showing why the idea of the evolution from tribes to states is false. If the authors are correct, then the flexibility of societies to invent ways of living with more freedom … Continue reading →

Myten om våra CO2 utsläpp i Norden

Print Friendly, PDF & Email

Vi har beskrivit förut om våra länders CO2 påvekan, nu har det kommit en rapport från Nordiska Rådet om hur mycket våra CO2 utsläpp är som är kopplade till internationell handel.

Alla Nordiska länder får högre värden än dom officiella och dessa värden för import stiger snabbare än för exporten bl a efter som mer import kommer från Kina. I Sverige är den importerade delen nästan 90% av våra inhemska utsläpp.

Rapporten finns här att ladda ner som pdf.

Trade related CO2 emissions in the Nordic countries increasing — Nordic cooperation.
__________________

Antal lästa gånger: 47
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious
1 tunna2 tunnor3 tunnor4 tunnor5 tunnor (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Inga mer kommentarer.

MediaCreeper Creeper Follow Vi har placerat ASPO Sverige i Stockholmbloggkartan.se!