Kalender

september 2014
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Antal besökare

 • 199Besökare idag:
 • 238Besökare igår:
 • 1379Besökare förra veckan:
 • 1749Besökare per månad:

Arkiv över inlägg

 • Running Short of Tailwinds for the Economy 22 november, 2023
  Strangely enough, the economy seems to move from tailwind to tailwind, as new resources are discovered, as population expands, and as central banks figure out new ways to fix the economy. In this post, I will describe some tailwinds affecting the economy. Many of these have recently lost their value or are likely to lose […]
 • Beliefs Should Change with Evidence 9 december, 2023
  You can’t say that I don’t change my beliefs when presented with new evidence by smart experts with integrity. Thanks to Dr. Jonathan J. Couey, I am in process of overturning much of what I thought was true about covid: If the above is true, and I suspect it is, the narrative I have been […]
 • Do you want to eat, drink, or fly? 6 december, 2023
  Preface.  In this post the New York Times writes about renewable airplane fuel from corn ethanol, and questions whether there is enough water and a few other problems.  First I’m going to summarize their issues with this, and then follow … Continue reading →

När larmen tystnar…Omställning i Sverige

Print Friendly, PDF & Email

Klimat Aktion arrangerar ett informationsmöte på ABF på Sveavägen 41 i Stockholm den 6 oktober klockan 19. Från Klimataktions information.

Vi står inför ett paradigmskifte. Politikerna tar inte i frågan om exponentiell tillväxt på ett adekvat sätt. De skjuter klimatproblematiken framför sig och la den långt ner på agendan inför valet. Därför krävs starka gräsrotsrörelser för en omställning i Sverige och internationellt. Många av dem var samlade på ett internationellt möte i Danmark nyligen.
Kom och lyssna på Jan Forsmark, som var där och kan berätta om mötet och svara på frågor som:

 • Hur ser Omställning Sverige ut idag?
 • Vilka omställningsrörelser finns utanför Sverige?
 • Vilka visioner kämpar man för?
 • Finns det ett gemensamt program?
 • Strävar man efter en rättvis fördelningspolitik ekonomiskt och resursmässigt?
 • Vad behövs för att deras värderingar ska kunna lyftas upp i strukturerna på en EU- och internationell nivå?

Jan Forsmarkär projektledare för Omställning Sverige* som är ett projekt inom Hela Sverige ska leva*. Omställnings Sverige är en del av det internationella Transistion Network* . Se också om mötet i Danmark.

Entré: 60 kr. Gratis för studerande och ungdomar.

Världsrörelse för 1 klot.

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious
1 tunna2 tunnor3 tunnor4 tunnor5 tunnor (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

Inga mer kommentarer.

MediaCreeper Creeper Follow Vi har placerat ASPO Sverige i Stockholmbloggkartan.se!