Ekologi - Ekonomi

Flera valutor upphör att vara FIAT pengar från och med i dag.

Print Friendly, PDF & Email

Från och med i dag så kommer Euro och SEK och NOK inte att vara en FIAT valuta, utan kommer att vara kopplat till naturen. Det kommer då inte längre att vara Centralbankerna som kontrollera dessa valutor. Det nya är att valutan är uppbackad av naturliga värden som kommer att göra att inflationen blir väldigt låg, och det är länderna som styr om det blir deflation eller inte.Vår svenska Riksbank kommer att underställas Naturvårdsverket. ECB kommer att ligga under Miljö kommisionen. Till grund för beräkningen kommer landets eller ländernas biologiska mångfald att ligga. Penningmängden kan bara växa med en växande biologisk mångfald, där olika vikt läggs, så att en naturlig näringskedja uppstår, topp predatorer väger tyngre än arter lägre ner i näringskedjan.
Några större förändringar kommer inte att märkas på kort sikt. Det kommer därmed inte att gå att öka den monetära basen utan kraftfulla åtgärder inom natur och miljö området en som ger en ökad biologisk mångfald.
__________________

Antal lästa gånger: [CPD_READS_THIS]
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious

One comment on “Flera valutor upphör att vara FIAT pengar från och med i dag.

  1. Har varit inne på Regeringens hemsida som bekräftar nyordningen och entusiastiskt pratar om den biologiska mångfalden enorma styrka,

Comments are closed.