Kalender

juni 2011
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Antal besökare

 • 117Besökare idag:
 • 141Besökare igår:
 • 978Besökare förra veckan:
 • 1096Besökare per månad:

Arkiv över inlägg

 • Running Short of Tailwinds for the Economy 22 november, 2023
  Strangely enough, the economy seems to move from tailwind to tailwind, as new resources are discovered, as population expands, and as central banks figure out new ways to fix the economy. In this post, I will describe some tailwinds affecting the economy. Many of these have recently lost their value or are likely to lose […]
 • Beliefs Should Change with Evidence 9 december, 2023
  You can’t say that I don’t change my beliefs when presented with new evidence by smart experts with integrity. Thanks to Dr. Jonathan J. Couey, I am in process of overturning much of what I thought was true about covid: If the above is true, and I suspect it is, the narrative I have been […]
 • Do you want to eat, drink, or fly? 6 december, 2023
  Preface.  In this post the New York Times writes about renewable airplane fuel from corn ethanol, and questions whether there is enough water and a few other problems.  First I’m going to summarize their issues with this, and then follow … Continue reading →

WWF sitter i knä på Monsanto och stöttas av BP och Shell

Print Friendly, PDF & Email

”WWF sitter i Monsantos knä” skriver Lantbruk & Skogsland. Världsnaturfonden (WWF) samarbetar i hemlighet med amerikanska kemijätten Monsanto och har också berett vägen för företagets gigantiska odlingar av GM-soja i Sydamerika, hävdar en tysk dokumentärfilm.

WWF har den senaste halvåret publicerat fler rapporter bl a en kritiserad och starkt ifrågasatt utredning där WWF hävdade att förnybar energi kan ersätta all fossil energi. Det har vi skrivit tidigare om här på ASPO Sverige. Reaktionen på den energirapporten, från WWF Storbritannien, blev så omfattande att man senare fick backa från mycket av innehållet och bekräfta att rapporten hade sina brister. WWF har också under våren 2011 godkänt miljömärkning av vietnamesisk odlad fisk där utsläppen slår ut den biologiska mångfalden och förgiftar floder. Med motivering att det var ett krav för att få verka i Vietnam!

Hoppas att denna tyska TV dokumentär inte speglar sanningen. Det skulle vara förödande för WWF:s trovärdighet som försvarare av naturen och den biologiska mångfalden.

Notera att WWF Storbritannien får finansiering av både Royal Dutch Shell och BP där Windsorfamiljen äger stort inflytande. Philip Mountbattens är också grundaren av WWF. Och det är nog ingen slump att kung Carl Gustaf som är  släkt med Philip Mountbatten samtidigt är beskyddare av WWF Sverige.

BP:s miljöintresse känner vi alla till utöver kampen för att slippa vitesbelopp för utsläppen i mexikanska gulfen.

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious
1 tunna2 tunnor3 tunnor4 tunnor5 tunnor (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Inga mer kommentarer.

MediaCreeper Creeper Follow Vi har placerat ASPO Sverige i Stockholmbloggkartan.se!