Kalender

september 2010
M T O T F L S
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Slumpmässigt inlägg

Faller Grekland – faller alla!
Faller Grekland – faller alla!

Antal besökare

  • 126Besökare idag:
  • 104Besökare igår:
  • 906Besökare förra veckan:
  • 2794Besökare per månad:

Arkiv över inlägg

  • Energy Is the Economy; Shrinkage in Energy Supply Leads to Conflict 9 november, 2020
    It takes energy to accomplish any of the activities that we associate with GDP. It takes energy to grow food: human energy, solar energy, and–in today’s world–the many types of energy used to build and power tractors, transport food to … Continue reading →
  • Non-OPEC July Output up by 1.2% 25 november, 2020
    A post by Ovi at peakoilbarrel Below are a number of oil (C + C ) production charts for Non-OPEC countries created from data provided by the EIA’s International Energy Statistics and updated to July 2020. Information from other sources such as OPEC, the STEO and country specific sites such as Russia and Norway is […]

15 fakta om den kommande vattenkrisen.

Print Friendly, PDF & Email

En genomgång av hur vi står inför en vattenkris på många platser på jorden. Vi håller på att uttömma vårt dricksvatten, hur lyckas man ta slut på något som är återvinningsbar resurs? Alternativ energi kan kanske hjälpa oss i frågan om energi, men för vatten finns inget sådant.15 Depressing Facts About The Coming Water Crisis.

Uppdaterat: 13 okt 2011
SvD har i dag artikel om att vattenbristen kan hota Finansbranschen! Det är lite märkligt att FN uppmanar Finansbranschen att se till att det finns färskt vatten, vattentillgången är viktig för alla nu levande organismer, men FN tänker på Finansbranschen, den har mycket större egna problem, som Bankindustrins Stalingrad.

facebook twitter Google Buzz MySpace delicious
1 tunna2 tunnor3 tunnor4 tunnor5 tunnor (No Ratings Yet)
Loading...

Inga mer kommentarer.

MediaCreeper Creeper Follow Vi har placerat ASPO Sverige i Stockholmbloggkartan.se!