Kalender

maj 2010
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Slumpmässigt inlägg

Fossil jakt.

Antal besökare

 • 217Besökare idag:
 • 238Besökare igår:
 • 1397Besökare förra veckan:
 • 1767Besökare per månad:

Arkiv över inlägg

 • Running Short of Tailwinds for the Economy 22 november, 2023
  Strangely enough, the economy seems to move from tailwind to tailwind, as new resources are discovered, as population expands, and as central banks figure out new ways to fix the economy. In this post, I will describe some tailwinds affecting the economy. Many of these have recently lost their value or are likely to lose […]
 • Beliefs Should Change with Evidence 9 december, 2023
  You can’t say that I don’t change my beliefs when presented with new evidence by smart experts with integrity. Thanks to Dr. Jonathan J. Couey, I am in process of overturning much of what I thought was true about covid: If the above is true, and I suspect it is, the narrative I have been […]
 • Do you want to eat, drink, or fly? 6 december, 2023
  Preface.  In this post the New York Times writes about renewable airplane fuel from corn ethanol, and questions whether there is enough water and a few other problems.  First I’m going to summarize their issues with this, and then follow … Continue reading →

Taleb om Black Swans

Print Friendly, PDF & Email
Nassim Taleb, författaren till ”The Black Swan” och ”Fooled by Randomness”, samtal med EconTalk värd Russ Roberts om hans senaste tankar om robusthet, bräcklig, skulder, försäkringar, osäkerhet, motion, moral, kunskap, och de utmaningar som ära och berömmelse för med sig. Det finns en intressant bit om skulder.
Programmet finns för avlyssning och som mp3 fil, eller i iTunes. Viktiga punkter är även nerskriven där.

Uppdaterat 2018-10-18: Det finns fler podcast med Nassim Taleb på EconTalk.

__________________

Antal lästa gånger: 64
facebook twitter Google Buzz MySpace delicious
1 tunna2 tunnor3 tunnor4 tunnor5 tunnor (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

1 comment to Taleb om Black Swans

 • Gustav Krantz

  Mycket bra att påvisa skillnaden mellan prognoser och projektioner. Prognoser ges av ekonomer och slår nästan aldrig in medan projektioner är något helt annat (ofta från den fysikliska verkligheten) som alltid slår in.

MediaCreeper Creeper Follow Vi har placerat ASPO Sverige i Stockholmbloggkartan.se!